pISSN 1220-5052 eISSN 2392-7992
Română (România)English (United Kingdom)

Procedura 1

Parcursul complet unui studiu/articol de la redactare până la tipărire:

1.Studiul/articolul este redactat conform indicaţiilor afişate la linkul: Conditii de Publicare

2.Articolul este trimis în variantă electronică, către Secretarul de Redacţie - Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Secretarul de Redacție confirmă autorului, prin e-mail, în cel mult 7 zile, primirea materialului.

3.Secretarul de Redacţie supune studiul/articolul sistemului de recenzare (peer-review) (vezi Procedura 3).

4.Secretarul de Redacţie transmite, în format electronic, după ce autorul studiului/articolului a operat modificările și ameliorările propuse de recenzori, studiul/articolul cu forma finală către Corectorul 1 pentru inițierea procedurii de corectură premergătoare intrării în tipar a fiecărui număr de Revistă în parte (vezi Procedura 4).

5.Tehnoredactorul, după introducerea corecturii finale, primind bunul de tipar din partea Redactorului șef, transformă textul electronic al respectivului număr de revistă din format WORD în format PDF şi întocmeşte coperta în format electronic.

6.Tehnoredactorul transmite textul în format PDF şi coperta în format electronic ale numărului respectiv către Redactorul șef.

7.Redactorul șef transmite textul în format PDF și coperta în format electronic ale numărului respectiv către Secretarul general al Editurii Muzeului de Istorie Galaţi  odată cu bunul de tipar necesar.

8.Secretarul general al Editurii Muzeului de Istorie Galaţi transmite către Tipografie documentul PDF și coperta în format electronic a numărului respectiv.

9.Tipografia tipăreşte numărul de revistă respectiv, transferând tirajul Editurii Muzeului de Istorie Galaţi.

10.Sectorul Expediție al Editurii Muzeului de Istorie Galaţi transmite, prin colet poștal, către autorii materialelor publicate în numărul respectiv câte 3 exemplare de revistă și câte un exemplar către fiecare abonat al revistei, către revistele din țară și străinătate cu care Redacția „Danubius” face schimb de revistă și către toți membrii Colegiului de redacție al Revistei.

11.Tehnoredactorul transmite, prin eMail, fiecărui autor care are material(e) publicat(e) în numărul de revistă respectiv, formatul final electronic (PDF) al materialului, în forma în care a fost tipărit.

12.Tehnoredactorul transmite, prin eMail, bazelor electronice internaționale de date, cu care Redacția are contract de colaborare, formatul electronic final (PDF) al numărului respectiv, potrivit cerințelor prevăzute pentru fiecare contract în parte.

13.Tehnoredactorul depune în arhiva electronică a Revistei „Danubius” toate documentele electronice care privesc numărul gata tipărit.

Which is the best web hosting? Read my just host review and compare it with ipage. Find a reliable hosting provider.
Joomla Templates by Joomla Hosting